Reise og overnatting

Det lille tettstedet Sjøholt ligger helt innerst i Ålesund kommune og er sentralt plassert midt i Møre og Romsdal. Her har man god utsikt over Storfjorden omringet av flotte fjell, og kort vei til alt man måtte ønske av opplevelser, shopping og natur.

 

Ankomst

Sjøholt ligger omtrent midt imellom Ålesund by og Molde by, og man kan dermed velge mellom to flyplasser om man ønsker å fly. Nærmest ligger Ålesund Lufthavn, Vigra, med rundt 50min reisetid, mens Molde Lufthavn, Årø, har rundt 1t 20min reisetid inkludert en ferge. I tillegg er veiforbindelsene både fra sør, nord og øst gode, og man kan også velge å ta tog til Åndalsnes og leie bil videre derifra.

 

Overnatting

Det finnes flere overnattingsmuligheter i området, i alle prisklasser. Her er noen utvalgte, sortert på avstand fra Sjøholt sentrum.

Systra Motell – 0,1km
Sjøholt Camping – 1,5km
Fjords View – 5km
Fjellstova – 6km
Vika feriesenter – 10km
Storfjord Hotell – 16km
Vestnes Fjordhotell – 26km
Thon Hotel Baronen – 30km

I tillegg har Ålesund by flere gode hoteller, men dette blir da rundt 50km unna. 

Oversikt i Google Maps

Sponsorer

nLogic logoSparebanken MøreAvesta LogoStolt Mat - LogoShipNor - Logo

Storfjorden Sportsskytterlag

Storfjorden Sportsskytterlag ble stiftet 1.desember 2014. Og har siden oppstarten tredoblet antallet medlemmer. I tillegg har våre medlemmer tatt utallige medaljer i inn og utland på disse 5 årene. Våre 30 medlemmer kommer fra hele Møre og Romsdal, fra Ørsta i sør til Bæverdalen i Nord, og har et aldersspenn fra 11 til 63 år. 

Laget har base på Sjøholt hvor de får bruke miniatyrbanen til Ørskog skytterlag i Ørskoghallen til 10m luftbane, samt utebanen på Løkjingsmyra til 50m og 300m. Vi drømmer om et fast anlegg til våre luftskiver, og kanskje også en skytehall med 50m i fremtiden? 


linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram