Storfjorden Sportsskytterlag (SSL) benytter seg av cookies i nettleseren for å spore bruk av nettsiden i forbindelse med optimalisering og forbedring av nettsidene sine.

All informasjon om bruk deles med partner som er ansvarlig for drift av nettsidene (Sandven Avesta, Org. nr: 995899159) og data oppbevares i analyseverktøy (eksempel: Google Analytics).

Det vil være mulig å blokkere, samt velge bort å dele informasjon med SSL ved å trykke her; eller ved å ikke godta forespørselen første gang man besøker nettsiden.

Alle utvidelser til nettsiden sender også bruksinformasjon (anonymt) til utvikleren for å forbedre deres tjenester og tilgjengelighet. Listen innebefatter (ikke uten unntak):

  • Contact7 (kontakt / påmeldingsskjema)

#

#


Sponsorer

nLogic logoSparebanken MøreAvesta LogoStolt Mat - LogoShipNor - Logo

Storfjorden Sportsskytterlag

Storfjorden Sportsskytterlag ble stiftet 1.desember 2014. Og har siden oppstarten tredoblet antallet medlemmer. I tillegg har våre medlemmer tatt utallige medaljer i inn og utland på disse 5 årene. Våre 30 medlemmer kommer fra hele Møre og Romsdal, fra Ørsta i sør til Bæverdalen i Nord, og har et aldersspenn fra 11 til 63 år. 

Laget har base på Sjøholt hvor de får bruke miniatyrbanen til Ørskog skytterlag i Ørskoghallen til 10m luftbane, samt utebanen på Løkjingsmyra til 50m og 300m. Vi drømmer om et fast anlegg til våre luftskiver, og kanskje også en skytehall med 50m i fremtiden? 


linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram