Mat og shopping

Det er flere steder å spise nærområdet. Både gatekjøkken, caféer, restauranter og matvogner. I tillegg har man dagligvare i umiddelbar nærhet og handelssentrum som Digerneset Næringspark bare 15min unna. Og ønsker du en skikkelig shoppingrunde kan du ta turen til Amfi Moa, ett av Norges største kjøpesentre, bare 25minutter unna.

Spisesteder:
Systra Café – 0,1km
Thai oriental food - matvognen på Sjøholt – 0,1km
Fjellstova – 6km
Kokarsteinen – 11km
Burger King – 15km
MT Food (thai) – 15km


Sponsorer

nLogic logoSparebanken MøreAvesta LogoStolt Mat - LogoShipNor - Logo

Storfjorden Sportsskytterlag

Storfjorden Sportsskytterlag ble stiftet 1.desember 2014. Og har siden oppstarten tredoblet antallet medlemmer. I tillegg har våre medlemmer tatt utallige medaljer i inn og utland på disse 5 årene. Våre 30 medlemmer kommer fra hele Møre og Romsdal, fra Ørsta i sør til Bæverdalen i Nord, og har et aldersspenn fra 11 til 63 år. 

Laget har base på Sjøholt hvor de får bruke miniatyrbanen til Ørskog skytterlag i Ørskoghallen til 10m luftbane, samt utebanen på Løkjingsmyra til 50m og 300m. Vi drømmer om et fast anlegg til våre luftskiver, og kanskje også en skytehall med 50m i fremtiden? 


linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram