Klasse - Ungdom

Ungdom skyter i en samlet klasse for jenter og gutter t.o.m. 16 år.

 

Øvelser:

  • 40 skudd liggende : 15min prøveskudd + 50min konkurransetid
  • 3x20 skudd halvmatch : 15min prøveskudd + 120min konkurransetid

 

Startkontingent:

individuelt 300kr per øvelse
lagskyting 500kr per lag per øvelse

Ved påmelding etter fristen påløper et ekstra gebyr på 100kr per start.

 

Premiering:

Medaljer og plaketter i henhold til reglement, samt gavepremier til beste 1/3 i hver øvelse

 

Tidsplan: Se egen underside her.

 

Alle øvelser kan skytes med «DFS-utstyr» og magasin kan stå i våpen, men det skal lades med enkeltskudd i alle øvelser unntatt standardgevær. Det vil bli gjennomført noen tilfeldige etterkontroller, samt kontroll av medaljevinnere. Hver enkelt skytter er dermed selv ansvarlig for at utstyr er innenfor reglement, spesielt med tanke på stivhet, tykkelse og overlapp.

Sponsorer

nLogic logoSparebanken MøreAvesta LogoStolt Mat - LogoShipNor - Logo

Storfjorden Sportsskytterlag

Storfjorden Sportsskytterlag ble stiftet 1.desember 2014. Og har siden oppstarten tredoblet antallet medlemmer. I tillegg har våre medlemmer tatt utallige medaljer i inn og utland på disse 5 årene. Våre 30 medlemmer kommer fra hele Møre og Romsdal, fra Ørsta i sør til Bæverdalen i Nord, og har et aldersspenn fra 11 til 63 år. 

Laget har base på Sjøholt hvor de får bruke miniatyrbanen til Ørskog skytterlag i Ørskoghallen til 10m luftbane, samt utebanen på Løkjingsmyra til 50m og 300m. Vi drømmer om et fast anlegg til våre luftskiver, og kanskje også en skytehall med 50m i fremtiden? 


linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram