31. august 2020

Fem individuelle og syv lag-NM-medaljer til de lokale skytterne

I tillegg til stor suksess i gjennomføringen av selve arrangementet leverte de lokale skytterne meget gode resultater i helgens Norgesmesterskap i grovkaliberskying på Sjøholt i helgen. Hele fem individuelle og syv lagmedaljer var fasit når skivene ble tatt ned for siste gang søndag ettermiddag.  

Individuelt var det kvinnene som dro avgårde med medaljene. Storfjordenskytterne Ronja Hammervold ble Norgesmester i frigevær og vant sølv i liggendeøvelsen i junior kvinner, Nora Sæterøy Høybakk ble Norgesmester i U16-klassens liggendekonkurranse, Jorun Snekvik vant sølv og Guro Øie Bævre bronse i frigeværøvelsen.

Ronja Hammervold
Norgesmester U16, Nora
Nora Sæterøy Høybakk

Eneste mannlige individuelle medalje vant Chaney Wang Sætre fra Engesetdal/Skodje med sitt NM-gull i junior-herrenes liggendeøvelse.

Chaney Wang Sætre fra Engesetdal/Skodje

For Ludvig Sagstad Tolaas ble dette det store nesten-mesterskapet med en femte- og to sjetteplasser. Nærmest medalje var han i søndagens Standardgevær-øvelse hvor han som beste lokale skytter ble nummer seks, kun fem poeng bak tidligere Europamester Simon Kolstad Claussen på bronseplassen.

Lagmessig ble det hele syv medaljer. Storfjorden vant gull i senior herrenes frigevær-øvelse med Tolaas, Jo Salthammar og Asbjørn Myklebust på laget, gull i U16-klassens liggendeøvelse med Nora Sæterøy Høybakk, Sunniva Høybakk og Henrik AS Tolaas, gull i senior kvinnenes liggendeøvelse med Ronja Hammervold, Guro Øie Bævre og Karoline Hansen, og til slutt gull i Standardøvelsen hvor L Tolaas, Hammervold og Øie Bævre utgjorde laget.

Norgesmestere lag frigevær - Myklebust - Tolaas - Salthammer
Gull-laget Standardgevær - Bævre - Tolaas - Hammervold
Gull i U16-klassens liggendeøvelse

Warning: Undefined array key "preview" in /home/2/s/storfjorden-spor/www/nm2020/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/comments-list.class.php on line 90

Warning: Undefined array key "preview" in /home/2/s/storfjorden-spor/www/nm2020/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/comments-list.class.php on line 102

Warning: Undefined array key "preview" in /home/2/s/storfjorden-spor/www/nm2020/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/comments-list.class.php on line 113

Warning: Undefined array key "action" in /home/2/s/storfjorden-spor/www/nm2020/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/comments-list.class.php on line 113

Warning: Undefined array key "preview" in /home/2/s/storfjorden-spor/www/nm2020/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/comment-form.class.php on line 75

Warning: Undefined array key "preview" in /home/2/s/storfjorden-spor/www/nm2020/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/comment-form.class.php on line 79

Sponsorer

nLogic logoSparebanken MøreAvesta LogoStolt Mat - LogoShipNor - Logo

Storfjorden Sportsskytterlag

Storfjorden Sportsskytterlag ble stiftet 1.desember 2014. Og har siden oppstarten tredoblet antallet medlemmer. I tillegg har våre medlemmer tatt utallige medaljer i inn og utland på disse 5 årene. Våre 30 medlemmer kommer fra hele Møre og Romsdal, fra Ørsta i sør til Bæverdalen i Nord, og har et aldersspenn fra 11 til 63 år. 

Laget har base på Sjøholt hvor de får bruke miniatyrbanen til Ørskog skytterlag i Ørskoghallen til 10m luftbane, samt utebanen på Løkjingsmyra til 50m og 300m. Vi drømmer om et fast anlegg til våre luftskiver, og kanskje også en skytehall med 50m i fremtiden? 


linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram