28. august 2020

Klar Myrset-seier i junior menn

Ruben Andre Myrset fra Elverum rifleklubb vant en klar seier i junior herrenes kamp om NM-medaljene under fredagens 300m frigevær-konkurranse på Sjøholt. Med 567p på sine 60 skudd var han hele fem poeng foran nummer to, Kai-Aleksander Kristiansen fra Lånke.

18-åringen fra Elverum sentrum vant dermed sitt tredje NM-gull så lang i karrieren. «Jeg får igjen for å ha lagt på treningsmengdene det siste året. Nå blir det fire økter i øka pluss konkurransene, slik at da blir det skyting mer eller mindre hver dag.»

Unggutten fikk seg et skikkelig løft i vinter i sin første sesong med ståendeskyting innenfor DFS. Med hele 246p i snitt på sine innendørskonkurranser var han blant de beste seniorene på Østlandet selv om han konkurrerer i Eldre junior-klassen.

Myrset var strålende fornøyd der han stod med gullmedaljen i hånden etter premieutdelingen. «Jeg er litt overrasket både over resultatet og plasseringen fordi jeg trodde jeg kunne gjøre det best i liggende-øvelsene, men dette var skikkelig gøy». På spørsmål om han gleder seg til morgendagens øvelse, som er nettopp 60 skudd liggende ler han. «Ja, helt klart. Ligg gikk bra i dag, så jeg får bare gi jernet i morgen og håpe det beste».

Sander Harildstad fra Lismarken tok den siste medaljen, ytterligere tre poeng bak sølvmedaljør Kristiansen.

For fullstendig resultatliste, se her under «3x40».

nLogic logoSparebanken MøreAvesta LogoStolt Mat - LogoShipNor - Logo

Storfjorden Sportsskytterlag

Storfjorden Sportsskytterlag ble stiftet 1.desember 2014. Og har siden oppstarten tredoblet antallet medlemmer. I tillegg har våre medlemmer tatt utallige medaljer i inn og utland på disse 5 årene. Våre 30 medlemmer kommer fra hele Møre og Romsdal, fra Ørsta i sør til Bæverdalen i Nord, og har et aldersspenn fra 11 til 63 år.

Laget har base på Sjøholt hvor de får bruke miniatyrbanen til Ørskog skytterlag i Ørskoghallen til 10m luftbane, samt utebanen på Løkjingsmyra til 50m og 300m. Vi drømmer om et fast anlegg til våre luftskiver, og kanskje også en skytehall med 50m i fremtiden?