28. august 2020

Klar Myrset-seier i junior menn

Ruben Andre Myrset fra Elverum rifleklubb vant en klar seier i junior herrenes kamp om NM-medaljene under fredagens 300m frigevær-konkurranse på Sjøholt. Med 567p på sine 60 skudd var han hele fem poeng foran nummer to, Kai-Aleksander Kristiansen fra Lånke.

18-åringen fra Elverum sentrum vant dermed sitt tredje NM-gull så lang i karrieren. «Jeg får igjen for å ha lagt på treningsmengdene det siste året. Nå blir det fire økter i øka pluss konkurransene, slik at da blir det skyting mer eller mindre hver dag.»

Unggutten fikk seg et skikkelig løft i vinter i sin første sesong med ståendeskyting innenfor DFS. Med hele 246p i snitt på sine innendørskonkurranser var han blant de beste seniorene på Østlandet selv om han konkurrerer i Eldre junior-klassen.

Myrset var strålende fornøyd der han stod med gullmedaljen i hånden etter premieutdelingen. «Jeg er litt overrasket både over resultatet og plasseringen fordi jeg trodde jeg kunne gjøre det best i liggende-øvelsene, men dette var skikkelig gøy». På spørsmål om han gleder seg til morgendagens øvelse, som er nettopp 60 skudd liggende ler han. «Ja, helt klart. Ligg gikk bra i dag, så jeg får bare gi jernet i morgen og håpe det beste».

Sander Harildstad fra Lismarken tok den siste medaljen, ytterligere tre poeng bak sølvmedaljør Kristiansen.

For fullstendig resultatliste, se her under «3x40».  


Warning: Undefined array key "preview" in /home/2/s/storfjorden-spor/www/nm2020/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/comments-list.class.php on line 90

Warning: Undefined array key "preview" in /home/2/s/storfjorden-spor/www/nm2020/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/comments-list.class.php on line 102

Warning: Undefined array key "preview" in /home/2/s/storfjorden-spor/www/nm2020/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/comments-list.class.php on line 113

Warning: Undefined array key "action" in /home/2/s/storfjorden-spor/www/nm2020/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/comments-list.class.php on line 113

Warning: Undefined array key "preview" in /home/2/s/storfjorden-spor/www/nm2020/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/comment-form.class.php on line 75

Warning: Undefined array key "preview" in /home/2/s/storfjorden-spor/www/nm2020/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/comment-form.class.php on line 79

Sponsorer

nLogic logoSparebanken MøreAvesta LogoStolt Mat - LogoShipNor - Logo

Storfjorden Sportsskytterlag

Storfjorden Sportsskytterlag ble stiftet 1.desember 2014. Og har siden oppstarten tredoblet antallet medlemmer. I tillegg har våre medlemmer tatt utallige medaljer i inn og utland på disse 5 årene. Våre 30 medlemmer kommer fra hele Møre og Romsdal, fra Ørsta i sør til Bæverdalen i Nord, og har et aldersspenn fra 11 til 63 år. 

Laget har base på Sjøholt hvor de får bruke miniatyrbanen til Ørskog skytterlag i Ørskoghallen til 10m luftbane, samt utebanen på Løkjingsmyra til 50m og 300m. Vi drømmer om et fast anlegg til våre luftskiver, og kanskje også en skytehall med 50m i fremtiden? 


linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram