28. august 2020

Hagelund med soleklart NM-gull

Under særdeles vanskelige forhold vant Bryne-gutten Endre Hagelund soleklart fredagens Norgesmesterskap i frigevær på Ørskog på Sunnmøre. Sølvmedaljør og tidligere Skytterkonge Kim Andre Aanestad Lund måtte til slutt se seg slått med hele 16p poeng etter at de 120 tellende skuddene var skutt ferdig.

«Dette var tungt og vanskelig» uttalte en tydelig sliten Heggelund like etter endt skyting. «Det var veldig skiftende forhold, noe som gjorde at skytetiden ble mye lengre enn den pleier å være for meg» 29-åring som skyter for Kisen og bor i Oslo fortalte at det ble en tøff jobb. «Normalt sett skyter jeg de inneldende 40 skuddene knestående på under 20 minutter – nå brukte jeg godt over 30 og den kjempingen blir tøff å ta med seg videre ut i konkurransen» Skytterne skyter 40 skudd knestående, 40 skudd liggende og 40 skudd stående i øvelsen som kalles skytternes maratondistanse. Hagelunds 1164p er langt under det man kan forvente som vinnerresultat i et norsk mesterskap, så det er helt tydelig at det ikke var noen lette forhold fredag ettermiddag i Ålesund.

Sølv- og bronsemedaljørene Lund og Bakken.

Nummer to ble altså Numedølen Kim-Andre Aannestad Lund, mens Hans Bakken fra Overhalla kapret bronsen med poengsummen 1144p. Europamester Simon Kolstad Claussen fikk lite til å stemme, endte helt nede på 1140p og dermed utenfor pallen på fjerdeplass.

Premiepallen; Lund, Hagelund, Bakken.

For fullstendig resultatliste, se https://resultat.storfjorden-sportsskytterlag.no/StartFrame.htm under «3x40».


Warning: Undefined array key "preview" in /home/2/s/storfjorden-spor/www/nm2020/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/comments-list.class.php on line 90

Warning: Undefined array key "preview" in /home/2/s/storfjorden-spor/www/nm2020/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/comments-list.class.php on line 102

Warning: Undefined array key "preview" in /home/2/s/storfjorden-spor/www/nm2020/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/comments-list.class.php on line 113

Warning: Undefined array key "action" in /home/2/s/storfjorden-spor/www/nm2020/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/comments-list.class.php on line 113

Warning: Undefined array key "preview" in /home/2/s/storfjorden-spor/www/nm2020/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/comment-form.class.php on line 75

Warning: Undefined array key "preview" in /home/2/s/storfjorden-spor/www/nm2020/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/comment-form.class.php on line 79

Sponsorer

nLogic logoSparebanken MøreAvesta LogoStolt Mat - LogoShipNor - Logo

Storfjorden Sportsskytterlag

Storfjorden Sportsskytterlag ble stiftet 1.desember 2014. Og har siden oppstarten tredoblet antallet medlemmer. I tillegg har våre medlemmer tatt utallige medaljer i inn og utland på disse 5 årene. Våre 30 medlemmer kommer fra hele Møre og Romsdal, fra Ørsta i sør til Bæverdalen i Nord, og har et aldersspenn fra 11 til 63 år. 

Laget har base på Sjøholt hvor de får bruke miniatyrbanen til Ørskog skytterlag i Ørskoghallen til 10m luftbane, samt utebanen på Løkjingsmyra til 50m og 300m. Vi drømmer om et fast anlegg til våre luftskiver, og kanskje også en skytehall med 50m i fremtiden? 


linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram